Vetshërbim

Eshte ambient I dedikuar per ndalesat e udhetareve,duke u sherbyer gatime te shpejta dhe cilesoreme menu tradicionale dhe mesdhetare ne pjesen e restorantit me vete sherbim,me produktet e fresketa te zones ose konsumimin e pijeve dhe embelsirave te ndryshme ne ambientin e Bari Self Service.
Wi fi –Tualete te brendshme dhe te jashtme-parking-Tv-